Console polițe. Suport poliță.

Ești în căutare de console polițe sau suport poliță pentru a adăuga un element practic și decorativ camerei tale sau pentru amenajarea unui spațiu de depozitare ceva mai complex (ex. dressing)? Feromob îți stă la dispoziție cu o gamă variată de console rafturi, precum și cu o mulțime de variante de suport raft, ideale pentru orice tip de polițe.

Console polițe / suport poliță cu un design atractiv

Atunci când vine vorba despre montarea unor polițe, există două direcții preferate de clienți: fie alegerea unor console rafturi discrete, cu un design minimalist și într-o nuanță apropiată de cea a poliței și/sau peretelui, fie alegerea unui suport raft cu rol decorativ, care să aducă în sine un aport estetic.


Pentru a veni în întâmpinarea ambelor preferințe, la Feromob ți-am pregătit o selecție vastă de console polițe, în diverse variante de culori și design, astfel încât să poți găsi cel mai potrivit suport raft pentru proiectul tău!


Pe lângă diversitatea acestor console polițe în materie de design, am inclus în portofoliul nostru și opțiuni la fel de diverse în ceea ce privește tipurile de materiale! Astfel, la Feromob vei putea găsi atât clasicele console rafturi pentru polițele de lemn sau metal, cât și variante de suport poliță special concepute pentru susținerea rafturilor din sticlă sau a oglinzilor.


Alături de aceste console polițe simple, am inclus în portofoliul nostru și kituri complete de console rafturi, în sistem modular, pentru amenajarea de dressinguri, biblioteci sau alte spații de depozitare. Acestea se pot configura în diverse moduri, în funcție de particularitățile fiecărui obiect de mobilier.

De ce merită să apelezi la Feromob pentru alegerea unui suport raft?

Feromob este un furnizor de încredere atât pe piața locală, cât și națională, oferind soluții premium, menite să asigure stabilitate și durabilitate fiecărei piese de mobilier. Suntem prezenți pe piața din România de peste 20 de ani, timp în care am reușit să punem bazele unui portofoliu complet de feronerie și accesorii mobilă, oferind astăzi sute de produse, din categorii multiple: accesorii mobilă, sisteme Blum, butoni și mânere, chiuvete și baterii, cuiere, electrice și lumini, cadre reglabile, structuri metalice, scule, unelte și consumabile, adezivi și produse de întreținere etc.


Specialiștii noștri sunt pregătiți să-ți ofere toate sfaturile necesare astfel încât să iei cea mai bună decizie atunci când vine vorba despre proiectele tale de amenajare și mobilare! Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi sau să ne faci o vizită în showroom!