Picioare mobilă. Roți mobilă.

Dacă ai nevoie de picioare mobilă sau roți mobilă, Feromob este magazinul potrivit pentru tine! Ți-am pregătit un portofoliu generos cu zeci de produse din această categorie, fabricate de producători de renume pe piața internațională.

Feromob îți pune la dispoziție picioare mobilă metalice sau din plastic dur, cu finisaj lucios sau mat, precum și o gamă diversă de roți mobilă, prevăzute cu sau fără frână.

De ce să adaugi picioare mobilă sau roți mobilă la corpurile tale?

Adăugarea unor picioare mobilă sau roți mobilă îți vor face viața mai ușoară, oferindu-le corpurilor de mobilier, după caz, versatilitate sau stabilitate.


În primul rând, în cazul ambelor soluții, ai acces la porțiunea de podea ce se află sub corpurile de mobilier astfel că, în momentul în care decizi să faci o curățenie generală, poți ajunge cu ușurință în această zonă atât cu aspiratorul, cât și cu mopul. Mai mult, pentru că mobilierul se înalță, poți folosi spațiul creat pentru depozitare!

Vrei un plus de stabilitate pentru mobilierul tău? Adaugă niște picioare mobilă potrivite!

Oferind o stabilitate superioară corpurilor de mobilier, aceste picioare mobilă sunt o alegere populară atât pentru producătorii consacrați, cât și pentru cei care realizează piese la comandă. Mai mult, pentru că sunt disponibile într-o gamă variată de culori și finisaje (metalice, lucioase sau mate), acestea pot adăuga un plus estetic, completând frumos designul mobilei sau scoțând piesa din anonimat!


În alegerea unor picioare mobilă potrivite, specialiștii Feromob te sfătuiesc să ții cont atât de greutatea corpurilor, cât și de particularitățile suprafeței pe care urmează să fie așezate. Spre exemplu, în situația în care podeaua nu este complet dreaptă, va fi necesar să optezi pentru niște picioare mobilă reglabile.


Ca accesorii suplimentare la gama de picioare mobilă, îți punem la dispoziție și câteva modele de cleme, necesare pentru fixarea plintei decorative. Aceasta a devenit un element indispensabil pentru bucătăriile moderne și dressinguri, însă poate fi instalată, la dorința clientului, și pe alte piese de mobilier.


Faci des mutări prin casă? Atunci nu uita să-ți echipezi corpurile cu un set de roți mobilă!


Ai și tu corpuri de mobilier cărora le schimbi frecvent poziția în casă/încăpere? Atunci niște roți mobilă te-ar ajuta cu siguranță! Fabricate din materiale rezistente, de calitate premium, seturile de roți mobilă din portofoliul Feromob sunt ideale pentru a oferi mobilitate pieselor de mobilier. Astfel, indiferent de greutate, acestea pot fi deplasate rapid prin încăpere, necesitând un efort minim din partea ta!


Te poți folosi de aceste roți mobilă în cazul diverselor corpuri de depozitare din dressing, cămară, baie sau bucătărie, iar pentru un plus de stabilitate, poți opta pentru varianta unor roți mobilă cu frână, astfel încât mobilierul să rămână nemișcat după ce a fost poziționat la locul potrivit!

Specialiștii Feromob sunt aici să te ghideze!

Ai nevoie de ajutor în alegerea unor picioare mobilă sau roți mobilă potrivite? Nu ezita să ne contactezi sau să ne faci o vizită în showroom, iar echipa noastră îți va oferi toate informațiile și sfaturile de care ai nevoie!