Sisteme uși glisante

Te afli în căutarea unor sisteme uși glisante? La Feromob găsești o gamă variată de soluții calitative, atât sisteme uși glisante pentru diverse obiecte de mobilier, cât și sisteme uși culisante pentru anumite camere din casă.

Venim în întâmpinarea nevoilor tale atât cu sisteme uși glisante complete (șine, profile, roți/rotile, amortizoare închidere), cât și cu accesorii uși culisante individuale precum perii autoadezive, bări de rigidizare, sticle colorate, sisteme de iluminat și compartimentare interioară sau profile pentru mânere în diferite culori: alb, negru, aluminiu, oțel, șampanie.

Când să alegi uși glisante pentru locuința ta?

Spațiile deloc generoase din casă sunt una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă o bună parte dintre noi. În unele cazuri, încăperea nu rezervă suficient spațiu pentru o deschidere completă a ușilor batante, blocând sau îngreunând considerabil accesul la anumite lucruri sau chiar accesul în interiorul camerei.


În aceste cazuri, specialiștii noștri recomandă utilizarea unui sistem uși glisante. Această soluție nu necesită spațiu suplimentar, deplasându-se de-a lungul șinei instalate la baza obiectului de mobilier sau pe perete, deasupra zonei de acces în cameră.


Totodată, dacă optezi pentru sisteme uși glisante de înaltă calitate, așa cum sunt cele incluse în portofoliul Feromob, există șanse scăzute ca aceste uși culisante să se defecteze sau să se blocheze în timp.

Ce tipuri de sisteme uși glisante poți găsi la Feromob?

Portofoliul nostru include o gamă variată de sisteme uși glisante atât pentru corpurile de mobilier, cât și pentru spațiile de trecere dintre camere. Aceste kit-uri sunt proiectate pentru uși glisante cu diverse dimensiuni și greutăți, astfel:


  • între 20 și 60 kg pentru uși glisante de mobilier;
  • până la 100 kg pentru uși culisante de trecere.

Toate aceste sisteme uși glisante sunt fabricate de producători de top, recunoscuți la nivel național și internațional pentru calitatea excelentă a soluțiilor pe care le pun la dispoziție. Te invităm să studiezi cu atenție întreg portofoliul de produse pentru a face cea mai potrivită alegere!

Ai nevoie de ajutor? Specialiștii Feromob sunt aici!

Ca furnizori de feronerie și accesorii mobilă cu o experiență de peste 20 de ani, înțelegem că alegerea unor sisteme uși culisante nu este o misiune ușoară, mai ales dacă nu ești specialist în domeniu. De aceea, în selectarea unui sistem uși glisante potrivit, specialiștii Feromob se vor asigura că ții cont de toți factorii esențiali, venind în ajutorul tău cu o mulțime de informații, întrebări ajutătoare și sfaturi personalizate!


Te așteptăm în showroom sau la numerele de contact pentru a alege împreună cea mai potrivită soluție! Nu ezita să iei legătura cu noi!