Yală/broască ușă. Încuietori dulap.

Dacă ai nevoie de o yală/broască ușă sau de încuietori dulap, la Feromob vei găsi cu siguranță cea mai potrivită opțiune! Specializat în articole de feronerie, magazinul nostru îți pune la dispoziție o gamă variată în încuietori uși și încuietori dulapuri: sisteme de yală/ broască ușă, dar și zăvoare potrivite pentru mobilierul și ușile de interior.

Portofoliul nostru include variante de yală/ broască ușă și încuietori dulapuri în nuanțe metalice, cu finisaje lucioase și mate. Urmărind fie un stil minimalist, fie unul decorativ, aceste încuietori dulapuri sunt potrivite pentru uși de sticlă sau din lemn, în diverse nuanțe.

Ce tip de yală/broască ușă sau încuietori dulap poți găsi la Feromob?

În lumea designului interior, tendințele sunt în continuă schimbare, iar furnizorii de feronerie și accesorii mobilă trebuie să se alinieze la aceleași standarde. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, Feromob reușește să ofere în permanență soluții performante, de actualitate, reușind să satisfacă cu promptitudine cerințele clienților.


Când vine vorba de sistemele de yală/broască ușă și încuietori dulapuri, Feromob prezintă atât variante clasice, încastrate, cât și variante de yală/broască ușă aplicate, potrivite inclusiv pentru montarea pe suprafețe de sticlă, sau chiar modele de yală/broască ușă invizibile. Aceste încuietori dulap se pot acționa, în funcție de modelul ales, cu cheie, magnet, cifru sau cartela electronică. Astfel, utilizarea lor este potrivită atât în casă, birou sau vestiare, unde același dulap este folosit doar de una sau mai multe persoane.


Fabricate din materiale solide, de înaltă calitate, produsele de tip yală/ broască ușă sau încuietori dulap prezintă un grad optim de securitate, fiind potrivite însă pentru obiectele de mobilier și ușile de interior.

Feromob, furnizorul și consultantul tău de încredere!

Cu un nume deja consacrat pe piața articolelor de feronerie, Feromob a devenit în timp unul dintre cei mai renumiți furnizori de accesorii mobilă premium, punând la dispoziția clienților săi un portofoliu generos de produse: sisteme Blum, butoni și mânere, chiuvete și baterii, cuiere, electrice și lumini, cadre reglabile, structuri metalice, scule, unelte și consumabile, adezivi și produse de întreținere etc.


Specialiștii noștri sunt mereu pregătiți să ofere informații practice și sfaturi personalizate, așa că, dacă ai nevoie de consultanță în alegerea unui sistem de yală/broască ușă sau încuietori dulapuri, te invităm să ne contactezi sau să ne faci o vizită în magazinul fizic din Cluj-Napoca! Suntem aici să te ghidăm în alegerea celei mai potrivite soluții!