Adezivi și soluții de curățat mobila

Ești în căutare de adezivi sau ai nevoie de soluții de curățat mobila care să-ți asigure o întreținere optimă a pieselor de mobilier? Specialiștii Feromob au creat pentru tine o selecție generoase de produse profesionale, concepute special pentru mobilierul confecționat din lemn și nu numai.

Achiziția de adezivi și soluții de curățat mobila (spray mobilă sau formulă lichidă) reprezintă un pas extrem de important în procesul de montare sau de mentenanță a pieselor de mobilier. Pentru că înțelegem valoarea unui produs profesional de calitate superioară, la Feromob ai acces doar la soluții performante și durabile.

Adezivi mobilă de înaltă performanță

În portofoliul nostru, ai acces, în primul rând, la o varietate extinsă de adezivi. Un adeziv mobilă este util atât în momentul montării, cât și în mentenanță, pentru piesele de lemn care se desprind din cauza uzurii, dar și pentru o mai bună stabilitate în cazul prinderii cu cepi sau lamele de lemn sau cu alte variante de conectori care se pot slăbi în timp.


Oferta noastră include adezivi mobilă special concepuți pentru lemn, dar și adezivi universali, utilizați fie pentru adăugarea accesoriilor/elementelor de finisaj (ex. lipirea de sticlă/oglindă pe suprafețele de PAL sau MDF, lipirea canturilor), fie pentru izolarea hidrofugă, în cazul accesoriilor sanitare (silicon universal).


Indiferent de tipul de adeziv mobilă ales, ai garanția unei formule de înaltă performanță, cu uscare rapidă și efect de durată.

Soluții de curățat mobila blânde cu suprafețele: spray mobilă și formulă lichidă


În ceea ce privește oferta de soluții de curățat mobila, am inclus în oferta noastră diverse formule profesionale, atât sub formă de spray mobilă, cât și în formă lichidă. Întreaga gamă de soluții de curățat mobila prezintă dublu rol (curățare și odorizare), reușind să îndepărteze cu succes petele dificile (un adeziv mobilă, urmele de creioane sau markere permanente, petele de grăsime/ulei etc.) și să ofere, în același timp, un parfum plăcut întregii mobile.


Fie că optezi pentru un spray mobilă sau pentru o variantă lichidă, te asigurăm că formula acestor soluții de curățat mobila este blândă cu lemnul, dar și cu celelalte suprafețe, fără să afecteze în vreun fel textura/culoarea materialului.

Feromob, consilierul tău de specialitate

Ai nevoie de ajutor în alegere unui adeziv mobilă potrivit sau îți dorești informații suplimentare despre un anumit spray mobila prezent în oferta noastră? Contactează-ne sau fă-ne o vizită în showroom! Te așteptăm cu drag în magazinul nostru din Cluj-Napoca, dar și online!