Bandă led, materiale electrice & lumini mobilă

Ești în căutare de bandă led, materiale electrice sau lumini mobilă pentru accesorizarea completă a mobilierului tău? Feromob vine în întâmpinarea nevoilor tale cu o gamă variată de accesorii de acest gen. În magazinul nostru online sau fizic, ai acces la zeci de modele de bandă led, materiale electrice (modele de priză incorporabilă blat, conectoare, prelungitoare, întrerupătoare etc.) și lumini mobilă.

Un plus estetic și practic pentru mobila ta!

Integrarea de bandă led, materiale electrici și alte lumini mobilă oferă spațiului tău nu doar un aspect mult mai curat și plăcut, ci și un plus de funcționalitate.


Spre exemplu, o bandă led sau niște lumini mobilă de tip spot te ajută să lucrezi mult mai bine pe un blat de bucătărie, proiectând o lumină uniformă pe toată zona. De asemenea, dacă îți creezi un sistem de iluminat personalizat, poți alege să folosești doar acele surse de lumină poziționate în dreptul suprafeței pe care o utilizezi.


Dacă vorbim despre materiale electrice, beneficiile practice sunt mai mult decât clare. O priză incorporabilă blat va fi utilă pentru electrocasnicele pe care nu le folosești permanent, oferindu-ți un număr suplimentar de surse de curent, în orice zonă ai nevoie, fără a mai depinde de poziția prizelor din perete.

Ce tipuri de lumini mobilă și materiale electrice poți găsi la Feromob?

Înțelegând importanța pe care o au atât accesoriile electrice, cât și luminile, în procesul de configurare și personalizare a corpurilor de mobilier, specialiștii Feromob au pus bazele unui portofoliu generos de opțiuni, astfel încât orice client să poată găsi soluțiile potrivite proiectului său! Oferta noastră include:


  • bandă led de diferite dimensiuni, cu lumină caldă/rece/colorată, ideală pentru orice spațiu din casă;
  • materiale electrice diverse (conectoare, prelungitoare, capace, întrerupătoare etc.), inclusiv o varietate extinsă de modele de priză incorporabilă blat (prize dreptunghiulare sau retractabile, simple sau cu USB);
  • o gamă variată de lumini mobilă (spoturi rotunde/pătrate și lămpi de diferite dimensiuni).

Toate aceste accesorii prezintă un design simplu și estetic, ușor de integrat în orice tip de spațiu, în timp ce calitatea premium a echipamentelor asigură o funcționare optimă și de durată.


Te așteptăm să le descoperi pe toate atât în magazinul online, cât și în showroom-ul Feromob. Pentru informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi!