0722 327 630

| comenzi@feromob.ro | Accesorii pentru mobilă, inspirație pentru viață.

Ce tipuri de glisieră sertar/șină sertar poți găsi în magazinul nostru?

Având o experiență de peste 20 de ani ca furnizor de accesorii și feronerie mobilă, Feromob cunoaște nevoile și dorințele pe care fiecare client le poate avea atunci când vorbim de glisiere sertar. Mai mult, diversitatea pe care o punem la dispoziție se aliniază totodată și noilor standarde prezente în industria fabricării de mobilă (ex. amortizoare sertar ori glisieră sertar/șină sertar cu sistem push). Ne asigurăm că suntem mereu în pas cu tendințele curente, selectând în portofoliul nostru doar soluții de calitate superioară.

Printre cele mai frecvente categorii de glisiere sertar pe care le poți găsi în magazinul nostru online sau fizic se numără următoarele tipuri de produse:

  • glisieră sertar pe bile, șină sertar cu role sau glisieră sertar box cu una/două lonjeroane;
  • sisteme de șină sertar prevăzute cu amortizoare sertar;
  • glisiere sertar cu sistem de acționare push (raftul se deschide prin apăsarea ușoară a ușii);
  • șine cu glisiare sincron (sisteme de feronerie mobilă pentru obiectele de mobilier extensibile).

La Feromob, îți punem la dispoziție doar soluții premium, fabricate de producători cu renume pe plan internațional: Blum, Hafele, Gamet etc. Indiferent de produsele alese, îți oferim garanția unor soluții versatile, stabile și durabile, care vor rezista cu succes uzurii provocate de timp și de utilizările repetate. În funcție de dorințele și preferințele tale, te invităm să descoperi acele glisiere sertar potrivite proiectului tău!

Feromob, furnizorul tău de încredere pentru feronerie mobilă!

Avem un nume deja consacrat pe piața de accesorii și feronerie mobilă, având o experiență în domeniu de peste 20 de ani. Din 1999 și până astăzi am reușit să punem bazele unui portofoliu generos de produse, mândrindu-ne cu o diversitate largă de accesorii mobilă, sisteme Blum, butoni și mânere, chiuvete și baterii, cuiere, electrice și lumini, cadre reglabile, structuri metalice, scule, unelte și consumabile, adezivi și produse de întreținere etc.

Te așteptăm cu drag să descoperi soluțiile pe care ți se punem la dispoziție atât online, cât și în magazinul nostru fizic, iar dacă ai întrebări suplimentare pentru specialiștii Feromob, te invităm să ne contactezi!

ro_RORomanian