0722 327 630

| comenzi@feromob.ro | Accesorii pentru mobilă, inspirație pentru viață.

Ce tipuri de organe de asamblare vei găsi la Feromob?

Având o experiență de peste 20 de ani în furnizarea de accesorii mobilă și feronerie, cunoaștem îndeaproape toate aspectele proiectării și construirii unui obiect de mobilier. Astfel, am reușit să punem bazele unui portofoliu complet, care să răspundă cu succes la nevoile și preferințele fiecărui client în parte.

Magazinul nostru pune la dispoziție zeci de organe de asamblare, cu diferite funcții, adaptate pentru diverse materiale și structuri:

  • șuruburi lemn și holșuruburi lemn pentru montarea obiectelor de mobilier;
  • șuruburi, holșuruburi și dibluri pentru fixarea corpului în perete;
  • șine și agățătoare pentru suspendarea corpurilor de mobilier;
  • demontabili pentru asamblarea corpurilor sau a blaturilor;
  • elemente de cuplare pentru conectarea pieselor de mobilier componente ale unui ansamblu (ex. mobila de bucătărie);
  • alte accesorii asamblare mobilier: cuie, colțare, lamele, cepuri, euroșuruburi, bucșe etc.

Toate aceste organe de asamblare se aliniază la standarde înalte de calitate, fiind fabricate de unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători de pe piață: Hafele, Blum, Fischer ș.a. Acestea sunt fabricate din oțel, zincat, lemn sau plastic dur, reușind să susțină cu succes piese de mobilier masive.

Specialiștii Feromob te ajută să alegi cele mai potrivite organe de asamblare!

Alegerea unor organe de asamblare potrivite pentru proiectul tău poate fi o misiune dificilă, mai ales atunci când nu ești profesionist. Specialiștii Feromob îți stau însă mereu la dispoziție cu informații utile și sfaturi personalizate, ghidându-te în luarea celor mai bune decizii!

Așadar, dacă ai nevoie de consultanță în achiziționarea de organe de asamblare, fie că vorbim de șuruburi lemn, holșuruburi lemn, demontabili, lamele sau alte accesorii asamblare mobilier, nu ezita să ne contactezi sau să ne faci o vizită în showroom-ul din Cluj-Napoca.

ro_RORomanian