Filtru produse

Categorii
Pret
lei  –  lei
  • 0lei
  • 586.94lei
Stock

Cele mai vândute

Buton antichizat KN98
21041136
12.64 lei
16.04 lei
De la: 18.18 lei

Mânere mobilă & butoni mobilă

Ești în căutare de mânere mobilă sau butoni mobilă pentru accesorizarea corpurilor din bucătărie, living, dormitor sau orice alt tip de spațiu? Feromob, furnizorul tău de încredere în materie de feronerie și accesorii, vine în întâmpinarea nevoilor tale cu o gamă generoasă de mânere și butoni mobilă, adaptate pentru diverse stiluri de design.

Fie că preferi niște butoni mobilă, fie că optezi pentru mânere mobilă, este important să înțelegi că aceste accesorii au un impact major asupra aspectului final în orice proiect de amenajare. Dacă sunt alese în armonie cu stilul mobilierului sau al încăperii în general, aceste mânere și butoni mobilă nu fac altceva decât să contureze frumos întreaga imagine. În schimb, dacă mânerele sunt în dezacord cu liniile designului din cameră, vor capta întreaga atenție vizuală, desigur, într-un sens negativ. Este important, așadar, să urmărești direcții cât mai apropiate atât în configurarea mobilierului, cât și în alegerea accesoriilor, astfel încât să creezi un design echilibrat și uniform!

Ce variante de mânere mobilă și butoni mobilă poți găsi în portofoliul Feromob?


Înțelegând cât de important este accesul la o diversitate cât mai mare de modele, culori și finisaje, specialiștii Feromob au pus bazele unui portofoliu generos de mânere și butoni mobilă, aducând în fața clienților sute de modele, compatibile cu o mulțime de stiluri și preferințe.


✔ Am optat, în primul rând, pentru butoni și mânere mobilă moderne, aplicate și încastrate, în stil minimalist sau cu detalii ornamentale. Aceste accesorii sunt compatibile cu o varietate extinsă de amenajări, reușind de fiecare dată să ofere acele accente simple, dar actuale.


✔ Pentru că stilurile clasic, vintage sau rustic se numără printre cele mai apreciate și populare variante de amenajare, nu puteam exclude gama de butoni și mânere mobilă antichizate, gândite special pentru a îmbrățișa și completa aceste linii de design.


✔ Veselia, creativitatea și optimismul celor mici ne-au inspirat în alegerea de butoni și mânere mobilă copii, accesorii care aduc la viață personaje animate îndrăgite și simboluri ludice care adaugă un plus de magie oricărei piese de mobilier.


Te așteptăm cu drag atât online, cât și în showroom, pentru a descoperi întreaga colecție de mânere și butoni mobilă din portofoliul nostru! Specialiștii Feromob îți vor oferi toate informațiile necesare și te vor ghida în alegerea celor mai potrivite accesorii! Nu ezita să ne contactezi!