Butoni și mânere mobilă antichizate

Ești în căutarea unor mânere mobilă antichizate sau a unor butoni mobilă antichizați pentru a adăuga mobilierului tău acea notă clasică sau vintage? La Feromob, îți punem la dispoziție o întreagă colecție de butoni și mânere mobilă antichizate, cu sute de modele, în stiluri și nuanțe variate.

Varianta unor butoni mobilă antichizați sau cea a unor mânere mobilă antichizate vin să completeze armonios articolele de mobilier în diferite stiluri: fie că ne referim la cel clasic, rustic sau vintage. Designul, dar și maniera în care este prelucrat materialul (mai ales atunci când vorbim de metal), creează impresia unui accesoriu de mobilă care poartă cu grație patina timpului, fără să se îndepărteze totuși de tendințele vremurilor actuale.

Ce tipuri de butoni și mânere antichizate poți găsi în magazinul nostru?

Atât în magazinul fizic din Cluj-Napoca, cât și online, Feromob pune la dispoziție o colecție impresionantă de accesorii mobilă antichizate: atât butoni mobilă antichizați, cât și mânere mobilă antichizate, într-o gamă variată. Aducem în fața clienților noștri combinații inedite de materiale, culori, texturi și ornamente, pentru a satisface o paletă cât mai largă de gusturi și dorințe.


Printre cele mai populare și iubite elemente din portofoliul nostru se numără și următoarele categorii:


  • butoni mobilă antichizați și mânere antichizate din metal prelucrat, în diverse variante de finisaj (mat, lucios ori satinat), simple sau ornamentate;
  • butoni mobilă antichizați din lemn de esență tare, recomandați pentru iubitorii de stil rustic și minimalism;
  • butoni și mânere mobilă antichizate în combinații inedite de metal și porțelan pictat;
  • alte accesorii antichizate complementare: chei și rozete.

Indiferent de ce butoni sau mânere antichizate alegi, un lucru este garantat: nivelul premium de calitate al tuturor acestor accesorii mobilă! Pe temen lung, aceasta se traduce într-o rezistanță foarte bună la uzură, mânerul menținându-și statura și aspectul intacte!

Specialiștii Feromob, consilierii tăi de specialitate


Când ai la dispoziție o gamă atât de generoasă de modele, fie că vrei să achiziționezi butoni mobilă antichizați sau mânere mobilă antichizate, alegerea nu poate fi altfel decât dificilă!


La Feromob însă, te așteaptă o întreagă echipă de specialiști, gata să te ghideze în luarea celei mai bune decizii! Luăm în calcul detaliile proiectului tău, dar și preferințele tale ca viitor utilizator al produselor, astfel încât să găsim soluții care îndeplinesc simultan atât criteriile practice, cât și cele estetice.

Contactează-ne sau vizitează-ne în showroom pentru a beneficia de consultanță de specialitate!