Produse Citterio Giulio

Feromob pune la dispoziția clienților săi produse Citterio Giulio, accesorii premium, recunoscute la nivel internațional pentru calitatea superioară, dar și pentru designul modern și elegant, ușor de integrat în orice tip de amenajare.

În spatele gamei de produse Citterio Giulio se află o poveste încărcată de tradiție. Cu peste 75 de ani de experiență în producția de mânere și butoni pentru articolele de mobilier, compania se numără astăzi printre liderii internaționali în industria de feronerie și accesorii mobilă pentru bucătărie și baie.

Printre cele mai cunoscute și iubite colecții de produse Citterio Giulio se numără mânerele și butonii în stil contemporan, accesoriile din gama Crystal, dar și piesele de feronerie antichizate.


Feromob este unic importator autorizat al brandului Citterio Giulio în România, de aceea produsele lor sunt disponibile în exclusivitate atât în magazinul nostru (online sau fizic), dar și prin intermediul rețelei noastre de parteneri din întreaga țară.

Ce produse Citterio Giulio puteți găsi în portofoliul Feromob?

La Feromob, am inclus în portofoliul nostru o selecție generoasă de produse Citterio Giulio, butoni și mânere mobilă într-o diversitate largă de modele, precum și o varietate extinsă de cuiere și console poliță. Oferta noastră include articole de feronerie minimaliste sau în stil vintage, cu ornamente și finisaj antichizat.


Te invităm să descoperi întreaga colecție de produse Citterio Giulio și să te bucuri de calitatea premium italiană chiar la tine acasă! Pentru detalii și recomandări, nu ezita să ne contactezi!