Scule și unelte. Consumabile.

Ești în căutare de scule și unelte pentru montarea pieselor de mobilier? La Feromob, poți alege dintr-o gamă completă de consumabile, scule și unelte, ideale pentru orice tip de lucrare: de la asamblarea mobilei, până la restaurarea pieselor de mobilier.

Suntem un furnizor de feronerie și accesorii mobilă cu o experiență de peste 20 de ani la activ, de aceea știm cât de important este nu doar să alegi niște materiale și elemente de feronerie de calitate, ci și să folosești un set de scule și unelte potrivit, astfel încât elementele componente să nu fie degradate în timpul montării. De aceea, am selectat în portofoliul nostru doar consumabile, scule și unelte premium, de la producători de renume pe piața internațională: Hafele, Stanley, Bosch etc.

Ce tipuri de consumabile, scule și unelte vei găsi la Feromob?

Fiecare proiect de asamblare mobilă este diferit, de aceea este important să ai acces la o gamă cât mai variată de consumabile, scule și unelte. Înțelegând această nevoie, specialiștii Feromob au pus bazele unui portofoliu complet de echipamente și accesorii, în care am inclus tot necesarul de consumabile, scule și unelte de care ai putea avea nevoie:


  • scule și unelte pentru montaj: capsatoare clasice și electrice, șurubelnițe, burghie și adaptoare etc.;
  • scule și unelte de măsurare: ruletă, nivelă clasică (poloboc) și laser ș.a.;
  • consumabile: capse, rezerve cutter, markere și batoane corectoare pentru mobilă etc.

Indiferent de ce tipuri de echipamente și accesorii ai nevoie, la Feromob, ai garanția unor produse de calitate, stabile și durabile, care îți vor fi de ajutor proiect după proiect, ani la rând!

Feromob, consultantul tău de specialitate!

Ai nevoie de ajutor în alegerea unor consumabile, scule și unelte potrivite? Specialiștii noștri îți stau la dispoziție! Contactează-ne sau vino în magazinul nostru din Cluj Napoca, iar echipa Feromob îți va recomanda setul complet de echipamente necesar proiectului tău!