Sisteme Blum

Vrei să te bucuri de calitatea unor sisteme Blum la tine acasă? Feromob vine în întâmpinarea nevoilor tale o gamă generoasă de articole feronerie și sisteme Blum originale, fabricate de unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători la nivel internațional - compania austriacă Julius Blum.

Blum a devenit, de-a lungul timpului, un adevărat simbol al calității și inovației, fiind renumiți pentru sistemele ingenioase de compartimentare interioară a corpurilor de mobilier, cât și pentru tehnologiile inedite de mișcare (ex: modelele de balamale Blum și glisiere Blum, sistem Blum de ridicare a ușilor cu tehnologia Blumotion sau tip on).

Ce tipuri de sisteme Blum poți găsi la Feromob?

Dacă te-ai hotărât să optezi pentru varianta unui sistem Blum, trebuie să știi că portofoliul Feromob include o selecție vastă de astfel de articole. Printre variantele de sisteme Blum pe care le poți găsi în magazinul nostru online sau fizic se numără:


  • balamale Blum cu diverse tipuri de deschidere (balamale Blum pentru uși batante sau sistem Blum de ridicare uși, aceste balamale Blum fiind preferate în cazul corpurilor superioare/suspendate);
  • glisiere Blum Tandem și sisteme box, de glisare sau compartimentare (ex: Jolly, glisiere Blum pentru sertar cu găleți, glisiere Blum pentru spațiul de sub chiuvetă etc.)
  • accesorii compartimentare și fixare (agățătoare mobilă, accesorii pentru organizare tacâmuri ș.a.)
  • sisteme Blum de ridicare cu tehnologie BLUMOTION - sistem Blum adaptiv de amortizare care asigură o închidere ușoară și silențioasă a corpurilor, indiferent de forța închiderii sau greutatea sistemului de ridicare/extragere a ușii.

Ca distribuitor și partener al filialei Blum România, Feromob îți oferă garanția unor sisteme Blum originale, care se aliniază standardelor premium de calitate. Indiferent că vorbim despre un sistem Blum pentru mobila de bucătărie, living sau alte încăperi, aceste produse contribuie la durata de viață și la stabilitatea obiectelor de mobilier, asigurând o mișcare fluidă, silențioasă a elementelor pe o perioadă îndelungată.


Te invităm, așadar, să studiezi cu atenție oferta de sisteme Blum din portofoliul nostru și să alegi soluțiile potrivite pentru proiectul tău!

Feromob, consilierul tău de încredere în alegerea unui sistem Blum!

Feromob este un nume important pe piața produselor de feronerie și accesorii mobilă, fiind un furnizor cu peste 20 de ani de experiență în domeniu. Profesionalismul, dar și cunoștințele vaste dobândite de-a lungul timpului ne recomandă nu doar ca furnizori, ci și ca specialiști, având posibilitatea de a oferi consiliere de specialitate pentru clienții noștri.


În funcție de nevoile și preferințele tale, specialiștii Feromob de pot îndruma spre cele mai potrivite sisteme Blum! Vino cu schița proiectului tău în magazinul fizic din Cluj-Napoca sau contactează-ne telefonic, iar specialiștii noștri îți vor oferi toate recomandările de care ai nevoie!