Cadru birou reglabil

Ai nevoie de un cadru birou reglabil pentru noul tău spațiu de lucru? Feromob vine în întâmpinarea nevoilor tale cu diverse variante de cadru birou electric, prevăzute cu 1 sau 2 motoare, ideale pentru orice proiect de birou reglabil electric la comandă.

De ce să alegi un cadru birou reglabil?


Un cadru birou reglabil electric este o soluție care asigură, în același timp, confort și versatilitate. Grație reglajului electric, înlățimea segmenților poate varia, astfel încât postura generală poate fi radical îmbunătățită. Astfel, nu vei mai fi nevoit să te adaptezi la o dimensiune standard a biroului, ci acest cadru birou reglabil electric se va adapta corpului tău, asigurând o poziție corectă și sănătoasă a spatelui.


Desigur, opțiunea unui cadru birou electric este ideală și în cazul în care biroul este utilizat de persoane diferite, fiecare dintre ele având posibilitatea de a-și personaliza înălțimea după propriile nevoi și confort.


Totodată, trebuie menționat că aceste variante de cadru birou reglabil oferă posibilitatea ca piesa de mobilier să poată fi utilizată atât din poziția de șezut, cât și din picioare, așa cum recomandă tot mai mulți specialiști din domeniul medical. Alternarea acestor poziții este benefică posturii, dar și stării tale de sănătate generale, mai ales dacă alegi să așezi o bandă electrică sub acest cadru birou reglabil și să-ți faci minimul de pași pentru o viață activă.

Ce variante de cadru birou electric poți găsi la Feromob?

Îți punem la dispoziție modele de cadru birou electric de înaltă calitate, prevăzute cu unul sau două motoare, cu o înlățime reglabilă ce variază între 695 - 1175 mm. Printre cele mai importante dotări ale acestor modele de cadru birou reglabil electric se numără:

  • Receptorul cu LED;
  • Cele 4 setări de memorie, pentru a putea automatiza nivelul de reglaj;
  • Funcția de încărcare USB pe spate/5W, acest cadru birou electric dispunând de un port incarcator USB-A integrat;
  • Protecția la coliziune.

În funcție de preferințele tale, dar și de stilul întregii încăperi, poți opta pentru varianta de cadru birou reglabil aluminiu sau pentru cea de cadru birou electric negru mat. La acestea, poți adăuga un blat din PAL, MDF sau alte materiale, după bunul plac!


Ai nevoie de informații suplimentare despre aceste modele de cadru birou reglabil electric? Nu ezita să ne contactezi!